Waegwan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.47

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Buzëqeshëse
USD 80.47

Buzëqeshëse

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 102.41

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.47

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 141.92

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Përqafime
USD 102.41

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 112.66

Origjinale

12 Zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 80.47

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Nënshtrim
USD 141.92

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.41

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuri ngurruese
USD 73.15

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Paqe
USD 80.47

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO