Yŏju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.36

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Entuziaste
USD 80.36

Entuziaste

Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 102.28

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rini
USD 80.36

Rini

Trëndafila dhe karafila

Ego
USD 80.36

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 80.36

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.73

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përulësi
USD 80.36

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Humor
USD 102.28

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 144.65

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Fisnike
USD 80.36

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

E shijshme
USD 112.51

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO