Yŏng-dong Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.19

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Delikate
USD 81.19

Delikate

12 Trëndafila

Ego
USD 81.19

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 81.19

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Pafajësi
USD 143.19

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Bukuri Tekanjoze
USD 81.19

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 73.81

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Melodioze
USD 113.66

Melodioze

24 Trëndafila

Nënshtrim
USD 143.19

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 103.33

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Ngasje
USD 143.19

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Qejf
USD 143.19

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO