Yŏngch’ŏn Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.80

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bashkim
USD 113.13

Bashkim

24 trëndafila

Ego
USD 80.80

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 80.80

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri e mrekullueshme
USD 80.80

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Nënshtrim
USD 142.51

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.84

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuri Besuese
USD 142.51

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Imagjinatë
USD 80.80

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 145.45

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Paç Fat
USD 73.46

Paç Fat

12 Trëndafila

E shijshme
USD 113.13

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO