Yŏngju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.39

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mbrojtje
USD 101.04

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Ego
USD 79.39

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.39

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 140.02

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.04

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 142.91

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Melodioze
USD 111.15

Melodioze

24 Trëndafila

E shijshme
USD 111.15

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 140.02

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Kotësi
USD 111.15

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 79.39

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO