Yŏngwŏl Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Origjinale
USD 111.64

Origjinale

12 Zambakë

Më Duaj Më Tepër
USD 79.74

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Hutim
USD 140.63

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 79.74

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 140.63

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Flirtim
USD 79.74

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.74

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 101.49

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 101.49

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 140.63

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.49

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Entuziaste
USD 79.74

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO