Yŏnmu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kënaqësi
USD 142.62

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 80.87

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Përkryerje
USD 113.21

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.87

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 113.21

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Optimizëm
USD 73.52

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 80.87

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 142.62

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Nënshtrim
USD 142.62

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.92

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Kujdesi Amënor
USD 113.21

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.56

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO