Yanggu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.20

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ego
USD 79.20

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 79.20

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 139.67

Nënshtrim

24 Trëndafila

Vetmi
USD 110.88

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Humor
USD 100.80

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
E butë
USD 110.88

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Fisnike
USD 79.20

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.55

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 110.88

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E shijshme
USD 110.88

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 79.20

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO