Yangp'yŏng Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 78.03

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri e Shenjtë
USD 137.62

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 78.03

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 78.03

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 78.03

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

E hirshme
USD 78.03

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 78.03

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Nënshtrim
USD 137.62

Nënshtrim

24 Trëndafila

Fitore
USD 78.03

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 99.31

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuria e Gruas
USD 78.03

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 140.46

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO