Yangsan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Misterioze
USD 103.36

Misterioze

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 81.21

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Fillimi i Miqësisë
USD 113.70

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 81.21

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Ego
USD 81.21

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Meritë
USD 103.36

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 143.23

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 103.36

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Delikate
USD 81.21

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 146.18

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 113.70

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 81.21

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO