Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kosta Rika. Ne dërgojmë lule me dorë në San Jose dhe 6 qytete, në Kosta Rika

Si qyteti më i madh në Kosta Rikën (Costa Rica) plotë diell, San Hoze (San Jose) është edhe kryeqyteti i vendit. Ky vend është shtëpia e mbi 1300 specieve të orkideve, kështu që nuk është për tu çuditur se lulja kombëtare është një orkide. Guaria e gjallë në ngjyrë vjollcë mund të gjendet kudo në të gjithë kryeqytetin, e gdhendur në ndërtesa dhe duke u rritur në kopshte private. Kjo lule nuk është e njohur vetëm në kryeqytet, por mund të gjendet edhe nëpër fshatra. Lulet kanë qenë gjithmonë një pjesë e rëndësishme e kulturës së Kosta Rikës (Costa Rica) dhe ato janë përdorur për dekorime, dhurata dhe festime. Së bashku me shumë orkide të ndryshme ekzotike edhe trëndafilat, lulet gojë ujku apo karanfilat janë shumë popullorë. Zambakët e bardhë zakonisht dhurohen, duke shprehur ndjenjat e pafajësisë dhe pastërtisë. Lulet e diellit dhe tulipanët në ngjyrë pasteli përdoren shpesh si dhurata mikëpritjeje. Gjatë muajve të pranverës, Kopshtet Botanike të Lankesterit janë në lulëzim, duke treguar shumë bimë dhe lule vendase, përfshirë këtu edhe një mori të madhe të orkideve. San Hoze është edhe shtëpia e festivalit vjetorë të luleve Llana Grande, ku gjithandej janë të ekspozuara lulet e madje edhe një qilim me lule dekoron rrugët e qytetit. Tezgat me lule do të gjenden kudo nëpër qytet, ku buqeta të mëdha me tulipanë dhe lule të tjera shumëngjyrëshe mund të blihen me një çmim të vogël.

Buqeta të Popullarizuara në Kosta Rika


Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

    
Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

    
Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Serenatë

Serenatë

Orkid

Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

    
E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

    

Ofertë Speciale: Rehati

Informacion