Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kosta Rika. Ne dërgojmë lule me dorë në San Jose dhe 6 qytete, në Kosta Rika

Si qyteti më i madh në Kosta Rikën (Costa Rica) plotë diell, San Hoze (San Jose) është edhe kryeqyteti i vendit. Ky vend është shtëpia e mbi 1300 specieve të orkideve, kështu që nuk është për tu çuditur se lulja kombëtare është një orkide. Guaria e gjallë në ngjyrë vjollcë mund të gjendet kudo në të gjithë kryeqytetin, e gdhendur në ndërtesa dhe duke u rritur në kopshte private. Kjo lule nuk është e njohur vetëm në kryeqytet, por mund të gjendet edhe nëpër fshatra. Lulet kanë qenë gjithmonë një pjesë e rëndësishme e kulturës së Kosta Rikës (Costa Rica) dhe ato janë përdorur për dekorime, dhurata dhe festime. Së bashku me shumë orkide të ndryshme ekzotike edhe trëndafilat, lulet gojë ujku apo karanfilat janë shumë popullorë. Zambakët e bardhë zakonisht dhurohen, duke shprehur ndjenjat e pafajësisë dhe pastërtisë. Lulet e diellit dhe tulipanët në ngjyrë pasteli përdoren shpesh si dhurata mikëpritjeje. Gjatë muajve të pranverës, Kopshtet Botanike të Lankesterit janë në lulëzim, duke treguar shumë bimë dhe lule vendase, përfshirë këtu edhe një mori të madhe të orkideve. San Hoze është edhe shtëpia e festivalit vjetorë të luleve Llana Grande, ku gjithandej janë të ekspozuara lulet e madje edhe një qilim me lule dekoron rrugët e qytetit. Tezgat me lule do të gjenden kudo nëpër qytet, ku buqeta të mëdha me tulipanë dhe lule të tjera shumëngjyrëshe mund të blihen me një çmim të vogël.

Buqeta të Popullarizuara në Kosta Rika


E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

    
Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

    
E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

    
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Rehati

Informacion