Barra Del Kolorado Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Barra Del Colorado është shtëpia e disa varieteteve të bimëve, përfshirë edhe Guaria Morada, një orkide e bukur e purpurtë që është dhe lulja kombëtare. Specie të tjera të orkideve gjithashtu mund të gjenden në qytet dhe rreth tij, helikoniat rostrata janë një tjetër lule e zakonshme, së bashku me lulet hibiskus dhe zogjtë e parajsës në ngjyrë të ndritshme.
Shikim i Shpejtë
USD 91.80

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Falënderim
USD 91.80

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Përkryerje
USD 65.19

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 65.19

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E re
USD 46.56

E re

Zambakë dhe trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 46.56

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 46.56

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 46.56

Delikate

12 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 46.56

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 46.56

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Pajtim
USD 91.80

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Luks
USD 46.56

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Delikate
USD 46.56

Delikate

12 Trëndafila

Fyerje
USD 91.80

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dëshirë
USD 91.80

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 66.52

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

E dhimbsur
USD 46.56

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 65.19

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top