Kartago Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Cartago është i vendosur pranë njërit nga kopshtet botanike më të mëdhenjë të vendit, shtëpia e mbi 15.000 varieteteve të bimëve lulëzuese. Disa prej këtyre bimëve popullore, vizitorët mund ti gjejnë duke lulëzuar gjatë gjithë vitit, përfshirë edhe bromeliad në ngjyrë rozë, të kuqe e të verdhë ose portokalli si dhe helikoniat. Orkidetë dhe zambakët janë një pamje e zakonshme dhe aroma e këndshme e këtyre luleve mbush ajrin, kur bimët janë në lulëzim.
Shikim i Shpejtë
USD 95.57

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Besnikëri
USD 67.87

Besnikëri

24 Trëndafila

Delikate
USD 48.48

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 95.57

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Përkryerje
USD 67.87

Përkryerje

24 Trëndafila

Vetmi
USD 67.87

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 62.33

Paç Fat

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 48.48

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Dashuri e Pastër
USD 87.26

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 48.48

Delikate

12 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 95.57

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Pajtim
USD 95.57

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Luks
USD 48.48

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Fyerje
USD 95.57

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Krenare
USD 62.33

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 48.48

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Të Dua Ende
USD 48.48

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme
USD 48.48

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kartago. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kartago kohët e fundit : -