Kiudad Quesada Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Orkidetë janë gjithmonë një pamje e zakonshme në Ciudad Quesada së bashku me zambakët merimangë dhe ata në formë ylli. Një tjetër lule e preferuar sezonale janë edhe zambakët e mëdhenjë në formë zileje të cilat shihen kudo në qytet gjatë Pashkëve. Karafilat dhe gerberat dhurohen shpesh si shenjë e miqësisë dhe këto lule mund të gjenden duke lulëzuar të gjithë qytetin.
Kënaqësi
USD 93.58

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 93.58

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Përkryerje
USD 66.46

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 66.46

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Lartësi
USD 66.46

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 47.47

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Delikate
USD 47.47

Delikate

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 47.47

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Origjinale
USD 66.46

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 47.47

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 47.47

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Të Përkas Ty
USD 67.81

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 93.58

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 67.81

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 67.81

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Luks
USD 47.47

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 93.58

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Kthjelltësi
USD 47.47

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top