Kurridabat Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Curridabat është një qytet i njohur për orkide, por këto nuk janë të vetmet lule popullore ndër banorët. Helikoniat dhe zogjtë e parajsës bëjnë një deklaratë të guximshme, kur këto lule të ndritshme janë në lulëzim, dhe aroma e pasur e zambakëve në formë ylli dhe zambakëve në formë zileje shpesh e mbushin ajrin në pranverë. Margaritarët, gerberat dhe hibiskusët gjithashtu gjenden duke lulëzuar në këtë kryeqytet.
Shikim i Shpejtë
USD 95.10

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Modesti
USD 48.24

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Përkryerje
USD 67.53

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 67.53

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Lavdi
USD 48.24

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 48.24

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Delikate
USD 48.24

Delikate

12 Trëndafila

Besnikëri
USD 67.53

Besnikëri

24 Trëndafila

Misterioze
USD 68.91

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 95.10

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 86.83

Mahnitëse

Trëndafila

Pajtim
USD 95.10

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 48.24

Shpresë

Gerbera

Lartësi
USD 67.53

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 48.24

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Puthje
USD 67.53

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 95.10

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 67.53

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kurridabat. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kurridabat kohët e fundit : -