San Jose Dërgim Lulesh (Luleshitës)

San Jose është shtëpia e mbi 15.000 llojeve të orkideve mahnitëse, bromeliave, helikoniave, zogjëve të parajsës dhe bimëve tjera lulëzuese. Zambakët gjithashtu gjenden zakonisht në qytet, duke përfshirë ato në formë tigri, merimange dhe ata në formë ylli aromatike. Ajo që shumë vizitorë në këtë zonë nuk do të presin ta shohin janë parë janë hardhiat e rrushit, të cilat mbulojnë muret, portat e madje ngjiten edhe në pemë.
Shikim i Shpejtë
USD 94.35

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Pajtim
USD 94.35

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 68.37

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 67.00

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 67.00

Përkryerje

24 Trëndafila

Vetmi
USD 67.00

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 68.37

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 47.86

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Delikate
USD 47.86

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 94.35

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Përqafime
USD 68.37

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 47.86

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 67.00

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 94.35

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Karakter
USD 86.15

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 94.35

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Luks
USD 47.86

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Magjepsje
USD 47.86

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top