Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kroaci. Ne dërgojmë lule me dorë në Zagreb dhe 6 qytete, në Kroaci

Buqeta të Popullarizuara në Kroaci


Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

   
Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë

Shpresë

Gerbera

   
Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

   
Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

   
Dashuri Për Natyrën

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

   
Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide