Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kroaci. Ne dërgojmë lule me dorë në Zagreb dhe 6 qytete, në Kroaci

Buqeta të Popullarizuara në Kroaci


Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

    
Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

    
Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

    
Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë