Zagreb Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dashuri e Ftohtë
USD 81.08

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.08

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.08

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 150.37

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 81.08

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dashuri e Braktisur
USD 150.37

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 113.51

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Lartësi
USD 113.51

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 108.73

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 113.51

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Kënaqësi
USD 150.37

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 113.51

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 81.08

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Modesti
USD 81.08

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Origjinale
USD 113.51

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 81.08

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 81.08

Paç Fat

12 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 81.08

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top