Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kuvajt. Ne dërgojmë lule me dorë në Kuvajt dhe 7 qytete, në Kuvajt

Në kohën e pranverës lulet e verdha si shkurre të arfaj lulëzojnë, duke ngjyrosur peizashin e Kuvajtit (Kuwait). Fillimisht të përdorura për ushqyerjen e bagëtive, kjo shkurre e bujshme sot është lulja kombëtare e vendit. Edhe pse pjesa më e madhe e vendit është shkretëtirë, kjo nuk do të thotë se nuk ka mjaftueshëm lule për ti vështëruar dhe admiruar. Disa nga lulet më të njohura janë lulet e ndritshme kalendula si dhe luleshqerret blu. Buganvijlet mund të gjenden duke u rritur kudo nëpër çatitë e shtëpive në kryqytetin e Kuvajtit (Kuwait). Edhe pse shumë nga lulet një vjeçare ose disa vjeçare nuk janë lule të vendit, ato adhurohen e madje edhe përdoren shpesh në buqetat dhe arredimet e ndryshme me lule. Disa nga më të preferuarat janë manushaqet, lulet e verdha e gazëmore si dhe trëndafilat që janë më të preferuarat nga të gjithë. Krizanetmat janë gjithashtu të njohura e mjaft të përhapura. Ato mund të gjenden teksa dekorojnë oborret e shtëpive dhe pragjet e dyqaneve. Në shkurt, Kuvajti së bashku me vendet fqinje merr pjesë në shfaqjen vjetore të luleve ku një ndër atraksionet kryesore është tapeti madhështorë i luleve i cili në mënyrë magjike shfaqet në shkretëtirë.

Buqeta të Popullarizuara në Kuvajt


Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

   
Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

   
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Shpresë

Shpresë

Gerbera

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

   
E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

   
Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

   
Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Modesti

Informacion