Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kuvajt. Ne dërgojmë lule me dorë në Kuvajt dhe 6 qytete, në Kuvajt

Në kohën e pranverës lulet e verdha si shkurre të arfaj lulëzojnë, duke ngjyrosur peizashin e Kuvajtit (Kuwait). Fillimisht të përdorura për ushqyerjen e bagëtive, kjo shkurre e bujshme sot është lulja kombëtare e vendit. Edhe pse pjesa më e madhe e vendit është shkretëtirë, kjo nuk do të thotë se nuk ka mjaftueshëm lule për ti vështëruar dhe admiruar. Disa nga lulet më të njohura janë lulet e ndritshme kalendula si dhe luleshqerret blu. Buganvijlet mund të gjenden duke u rritur kudo nëpër çatitë e shtëpive në kryqytetin e Kuvajtit (Kuwait). Edhe pse shumë nga lulet një vjeçare ose disa vjeçare nuk janë lule të vendit, ato adhurohen e madje edhe përdoren shpesh në buqetat dhe arredimet e ndryshme me lule. Disa nga më të preferuarat janë manushaqet, lulet e verdha e gazëmore si dhe trëndafilat që janë më të preferuarat nga të gjithë. Krizanetmat janë gjithashtu të njohura e mjaft të përhapura. Ato mund të gjenden teksa dekorojnë oborret e shtëpive dhe pragjet e dyqaneve. Në shkurt, Kuvajti së bashku me vendet fqinje merr pjesë në shfaqjen vjetore të luleve ku një ndër atraksionet kryesore është tapeti madhështorë i luleve i cili në mënyrë magjike shfaqet në shkretëtirë.

Buqeta të Popullarizuara në Kuvajt


Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

    
Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

    
Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

    
Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

    

Ofertë Speciale: Modesti

Informacion