Hawalli Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Hawalli është një qytet i fokusuar në teknologji, posaçërisht në kompjutera. Poashtu është edhe shtëpia e një parku argëtimi ku mund të gjenden shumë lule vendase. Lulet e vogla e të verdha të bimës arfaj mund të gjenden kudo në park, së bashku me kumakët ngjyrë portokalli. Orkidetë dhe trëndafilat shihen zakonisht së bashku me hibiskusë dhe çaj.
Vetmi
USD 86.16

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Të Përkas Ty
USD 71.80

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 99.83

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 86.16

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

E hirshme
USD 61.54

E hirshme

Karafila , trëndafila

Pavdekshmëri
USD 61.54

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 99.83

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Fisnikëri
USD 71.80

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Vdes për ty
USD 99.83

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 99.83

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Urtësi
USD 61.54

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 99.83

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 64.96

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 99.83

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Bukuri Tekanjoze
USD 61.54

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 71.80

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Tërheqje
USD 99.83

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dëshirë
USD 99.83

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top