Kuvajt Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Fyerje
USD 149.12

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 128.70

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Kthjelltësi
USD 91.93

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 149.12

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Besnike
USD 128.70

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Seksi
USD 137.89

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 149.12

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Paç Fat
USD 97.03

Paç Fat

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 91.93

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 149.12

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 91.93

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 149.12

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Rini
USD 91.93

Rini

Trëndafila dhe karafila

Joshje Sekrete
USD 107.25

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 97.03

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E re
USD 91.93

E re

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 91.93

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 91.93

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top