Shabaḩ as Salim Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Saba as Salim është një qytet që mundohet të gërshetojë kulturën arabe dhe atë perëndimore. Kjo ka rezultuar në një numër të madhë të varieteteve të luleve e bimëve vendase dhe të importuara. Disa nga lulet popullore janë kumakët portokalli dhe të verdhë së bashku me bimët kistançe. Trëndafilat e të gjitha llojeve janë të preferuara ndër banort, e që mund të gjenden në kopshtet publike dhe private.
Optimizëm
USD 75.65

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 142.50

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 101.78

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 170.01

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Lavdi
USD 101.78

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Elegante
USD 75.65

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 122.41

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Besnikëri
USD 142.50

Besnikëri

24 Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 101.78

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 101.78

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Bukuri Shpirtërore
USD 170.01

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Shpresë
USD 101.78

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 142.50

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

E re
USD 101.78

E re

Zambakë dhe trëndafila

Respekt
USD 142.50

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 170.01

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Mirënjohje
USD 101.78

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 142.50

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Shabaḩ as Salim. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Shabaḩ as Salim kohët e fundit : -