Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Laos. Ne dërgojmë lule me dorë në Vientiane dhe 14 qytete, në Laos

Në kryeqytetin e Vientiane, lulet e bukur me petale në ngjyrë të bardhë e të verdhë të pemës Plumeria si dhe aroma a tyre e mbushin ajrin kudo. Këto lule të durueshme, aromatike dhe të ëmbla mund të përballojnë temperatura deri në 500 gradë dhe të mbushin dhomën plot parfum. Lulet luajë një rol të madh në kulturën dhe fenë e vendit, ku ka edhe shumë festival për të festuar. Në pranverë, Laosi (Laos) bashkohet për të festuar rilindjen e tokës së bashku me Kamboxhian (Cambodia), ku edhe disa festivale tjera të luleve zhvillohen bashkarisht në mes të dy popujve. Me fillimin e vitit të ri hënor, kamboxhianët sjellin buqeta me lule tek statujat e Budës. Në Vientiane, me qindra kopshte të vegjël e plotë lule i habisin kalimtarët çdo ditë. Zambakët e ujit notojnë në pellgje të vogla, ndërsa lulet jasemin si kalavesh rrushi zvarriten nëpër muret e larta anësore. Aroma e luleve të pemës Plumeria është ajo e cila mbërthen shpirtërat dhe zemrat e popullit të Laosit (Laos). Gjatë fillimit të vitit të ri, është si traditë që gratë të lahen në ujin me petale aromatike teksa ato presin fillimin e një jete të re. Lulet nuk kanë kuptim vetëm në qytet por edhe nëpër fshatra. Shpesh kurora me lule kumak thuren në mënyrë që të festohet fillimi i vitit të ri.

Buqeta të Popullarizuara në Laos


Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

   
Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

   
Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

   
Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

   
E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

   
Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: Bukuri Tekanjoze

Informacion