Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Laos. Ne dërgojmë lule me dorë në Vientiane dhe 6 qytete, në Laos

Në kryeqytetin e Vientiane, lulet e bukur me petale në ngjyrë të bardhë e të verdhë të pemës Plumeria si dhe aroma a tyre e mbushin ajrin kudo. Këto lule të durueshme, aromatike dhe të ëmbla mund të përballojnë temperatura deri në 500 gradë dhe të mbushin dhomën plot parfum. Lulet luajë një rol të madh në kulturën dhe fenë e vendit, ku ka edhe shumë festival për të festuar. Në pranverë, Laosi (Laos) bashkohet për të festuar rilindjen e tokës së bashku me Kamboxhian (Cambodia), ku edhe disa festivale tjera të luleve zhvillohen bashkarisht në mes të dy popujve. Me fillimin e vitit të ri hënor, kamboxhianët sjellin buqeta me lule tek statujat e Budës. Në Vientiane, me qindra kopshte të vegjël e plotë lule i habisin kalimtarët çdo ditë. Zambakët e ujit notojnë në pellgje të vogla, ndërsa lulet jasemin si kalavesh rrushi zvarriten nëpër muret e larta anësore. Aroma e luleve të pemës Plumeria është ajo e cila mbërthen shpirtërat dhe zemrat e popullit të Laosit (Laos). Gjatë fillimit të vitit të ri, është si traditë që gratë të lahen në ujin me petale aromatike teksa ato presin fillimin e një jete të re. Lulet nuk kanë kuptim vetëm në qytet por edhe nëpër fshatra. Shpesh kurora me lule kumak thuren në mënyrë që të festohet fillimi i vitit të ri.

Buqeta të Popullarizuara në Laos


Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

    
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

    
E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

    
Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Bukuri Tekanjoze

Informacion