Atapu Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Attapu është i njohur për numrin e madh të zonave të gjelbërta që janë të mbrojtura. Në fushat e gjelbërta mund të gjenden shumë lloje bimësh dhe lulesh. Duke u rritur në afërsi të ujvarave vizitorët mund të shohin lulet e mëdha të hibiskusëve së bashku me plumeriat. Caulokaempferia violacea, një lloj i bimëve xhenxhefil, gjithashtu mund të gjendet në zonat e mbrojtura të qytetit.
Joshje e Gjatë
USD 82.14

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Vetmi
USD 82.14

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Rrezikojmë
USD 58.67

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 76.27

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Hare e ardhshme
USD 58.67

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 105.61

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Unitet
USD 76.27

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Magjepsëse
USD 105.61

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 105.61

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 105.61

Thashethemëse

72 Trëndafila

Mikpritje
USD 82.14

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 105.61

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 105.61

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Respekt
USD 82.14

Respekt

24 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 58.67

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 58.67

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Pavdekshmëri
USD 58.67

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 58.67

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top