Mothers Day

Mikpritje
USD 65.86

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 47.04

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 89.38

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 47.04

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 47.04

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 47.04

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 65.86

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 47.04

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 47.04

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 89.38

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 64.69

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 47.04

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 89.38

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 65.86

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 64.69

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 47.04

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 47.04

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 64.69

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 65.86

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 89.38

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 84.68

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 47.04

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 89.38

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 47.04

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top