Special Offers


Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 105.61

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E dhimbsur
USD 58.67

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 76.27

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 58.67

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Të Dua Ende
USD 58.67

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 82.14

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 105.61

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 58.67

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E shijshme
USD 82.14

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 82.14

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 58.67

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje
USD 76.27

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 58.67

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 58.67

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Besnikëri
USD 82.14

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 105.61

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 58.67

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Frymëzim
USD 105.61

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 58.67

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Unitet
USD 76.27

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 105.61

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 58.67

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 105.61

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 58.67

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top