Congratulations


Elegancë
USD 58.67

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 58.67

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 76.27

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 58.67

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 58.67

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 105.61

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 82.14

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 105.61

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 58.67

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 58.67

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 58.67

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 105.61

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 82.14

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 58.67

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 82.14

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 58.67

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 58.67

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 105.61

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 58.67

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 58.67

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 105.61

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 58.67

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 105.61

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 58.67

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top