Friends


Pajtim
USD 105.61

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 58.67

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 76.27

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 58.67

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 105.61

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 105.61

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 58.67

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 58.67

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 82.14

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 58.67

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 105.61

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 58.67

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 82.14

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 58.67

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 105.61

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 105.61

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 58.67

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 82.14

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 58.67

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 58.67

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 82.14

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 76.27

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 58.67

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 105.61

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top