Atapu Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Attapu është i njohur për numrin e madh të zonave të gjelbërta që janë të mbrojtura. Në fushat e gjelbërta mund të gjenden shumë lloje bimësh dhe lulesh. Duke u rritur në afërsi të ujvarave vizitorët mund të shohin lulet e mëdha të hibiskusëve së bashku me plumeriat. Caulokaempferia violacea, një lloj i bimëve xhenxhefil, gjithashtu mund të gjendet në zonat e mbrojtura të qytetit.
E shijshme
USD 82.14

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Karakter
USD 105.61

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 76.27

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Mbrojtje
USD 76.27

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 82.14

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Fisnike
USD 58.67

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFO
Rehati
USD 105.61

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 82.14

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 58.67

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Elegante
USD 58.67

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Ngasje
USD 105.61

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Forcë
USD 76.27

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFO