Ban Houakhoua Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ban Houakhoua është një zonë e vogël në provincën Vientiane. Poashtu ka edhe disa zona të gjelbërta të mbrojtura. Në këto parqe mund të gjenden shumë lloje të luleve. Zambakët e ujit janë ndër më të preferuarat e banorëve dhe vizitorëve së bashku me orkidetë delikate. Aroma e luleve plumeria e mbush shpesh ajrin, e posaçërisht në verë nëpër këto pyje e fusha mund të gjenden lulet vinca.
Pranim
USD 58.83

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Vetmi
USD 82.36

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Vdes për ty
USD 105.89

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 58.83

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Modesti
USD 58.83

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 105.89

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 82.36

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Forcë
USD 76.48

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 58.83

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 58.83

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 58.83

Paç Fat

12 Trëndafila

Puthje
USD 82.36

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 58.83

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 58.83

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

E përjetshme
USD 58.83

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 58.83

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 105.89

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 105.89

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top