Ban Houayksaj Dërgim Lulesh (Luleshitës)

I njohur për minierat e veta me safir qyteti i Ban Houayxay ka edhe disa zona të gjelbërta të mbrojtura. Një nga këto zona është edhe shtëpia e majmunëve me kuadrate të gjelbërt e të zi. Në këtë rezervat mund të shihen edhe shumë lloje të luleve përfshirë edhe zambakët e ujit elegant. Hibiskus të të gjitha ngjyrave mund të shihen kudo në qytet. Poashtu nuk është e pazakontë të ndjehet aroma e plumeriave.
Fillimi i Miqësisë
USD 65.76

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 64.58

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Fisnikëri
USD 64.58

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 64.58

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Serenatë
USD 89.24

Serenatë

Orkid

Mbrojtje
USD 64.58

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Unitet
USD 64.58

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Pranim Dashurie
USD 46.97

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 64.58

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 46.97

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 89.24

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 89.24

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 64.58

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E re
USD 46.97

E re

Zambakë dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 46.97

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 46.97

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Ego
USD 46.97

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 46.97

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Top