Ban Nahin Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ban Nahin ndodhet në provincën Oudomxay e cila është e njohur për agrikulturë. Poashtu është shtëpia e shumë monumenteve budiste. Klima monsunike e kësaj zone është ideale për rritjen e shumë kultrave, përfshirë këtu edhe disa lloje lulesh. Disa nga këto lule janë orkidetë delikate dhe plumeriat aromatike. Lulet e bambusit poashtu shihen zakonisht, së bashku me lulet e mëdha të hibiskusëve.
Ashpërsi
USD 59.49

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 107.08

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 59.49

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 59.49

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Vetmi
USD 83.29

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Rrezikojmë
USD 59.49

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 107.08

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Melodioze
USD 83.29

Melodioze

24 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 77.34

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 59.49

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme
USD 59.49

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

E dhimbsur
USD 59.49

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 107.08

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Kapem Pas Teje
USD 59.49

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 107.08

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 59.49

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Dashuri e Ftohtë
USD 59.49

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

E shijshme
USD 83.29

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top