Muang Pakxan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Karakter
USD 105.57

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 76.25

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Mbrojtje
USD 76.25

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 76.25

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Rehati
USD 105.57

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Humor
USD 76.25

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 82.11

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Hare e ardhshme
USD 58.65

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 58.65

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 111.44

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 58.65

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 58.65

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO