Muang Vangviang Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Karakter
USD 104.59

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 104.59

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 75.53

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 75.53

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rehati
USD 104.59

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Bukuri e Qëndrueshme
USD 58.10

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 104.59

Nënshtrim

24 Trëndafila

Rrezikojmë
USD 58.10

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.35

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 58.10

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Elegante
USD 58.10

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 104.59

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO