Muang Xai Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E hirshme
USD 58.21

E hirshme

Karafila , trëndafila

Karakter
USD 104.77

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 75.67

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 75.67

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Entuziaste
USD 58.21

Entuziaste

Trëndafila

Lartësi
USD 81.49

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 104.77

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Rehati
USD 104.77

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Martesë e Lumtur
USD 104.77

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 104.77

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.49

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 58.21

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO