...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Buzëqeshëse
USD 59.31

Buzëqeshëse

Trëndafila

Bashkim
USD 83.03

Bashkim

24 trëndafila

Kotësi
USD 83.03

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 59.31

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Hare e ardhshme
USD 59.31

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Karakter
USD 106.75

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 77.10

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Rrezikojmë
USD 59.31

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Thashethemëse
USD 106.75

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 77.10

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 77.10

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rehati
USD 106.75

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO