Pakxé Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Karakter
USD 105.21

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 75.98

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Mbrojtje
USD 75.98

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Rehati
USD 105.21

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.83

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 58.45

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 58.45

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 105.21

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E re
USD 58.45

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 58.45

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 58.45

Përsosmëri

6 Trëndafila

Vdes për ty
USD 105.21

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO