Savannakhét Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Karakter
USD 105.00

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 75.83

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Mbrojtje
USD 75.83

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Rehati
USD 105.00

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 81.67

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 58.33

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 58.33

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 105.00

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E re
USD 58.33

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 58.33

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 58.33

Përsosmëri

6 Trëndafila

Vdes për ty
USD 105.00

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO