Thakhèk Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përshtypje Që Zgjat
USD 105.58

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

E përjetshme
USD 58.66

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Karakter
USD 105.58

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 76.25

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Rini
USD 58.66

Rini

Trëndafila dhe karafila

Mbrojtje
USD 76.25

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fitore
USD 58.66

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Rehati
USD 105.58

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 82.12

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 58.66

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Elegante
USD 58.66

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 105.58

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO