Vientiane Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Vientiane është kryeqyteti i Laosit. Ky qytet është edhe shtëpia e disa tempujve budist, që do të thotë se ka shumë lule të verdha. Zambakët dhe gladiiolat e gjata e të verdha shihen kudo, së bashku edhe me krizantemat shumëngjyrëshe. Lulet e hibiskusit shihen poashtu kudo dhe ajri shpesh mbushet edhe me aromën e plumeriave. Në qytet dhe rreth tempujve ka poashtu zambak uji.
Vetmi
USD 82.86

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Magjepsje
USD 59.18

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Serenatë
USD 106.53

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 59.18

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Rrezikojmë
USD 59.18

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Respekt
USD 82.86

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 106.53

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 106.53

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Arratisu Me Mua
USD 59.18

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 59.18

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 76.94

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 59.18

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 59.18

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 59.18

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

E përjetshme
USD 59.18

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 59.18

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 59.18

Delikate

12 Trëndafila

Nënshtrim
USD 106.53

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top