Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Lesoto. Ne dërgojmë lule me dorë në Maseru dhe 5 qytete, në Lesoto

Buqeta të Popullarizuara në Lesoto


Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

   
Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

   
Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

   
Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

   
E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila