Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Lesoto. Ne dërgojmë lule me dorë në Maseru dhe 6 qytete, në Lesoto

Buqeta të Popullarizuara në Lesoto

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

  
Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

  
Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

  
Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

  
Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

  
Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila