Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Lesoto. Ne dërgojmë lule me dorë në Maseru dhe 5 qytete, në Lesoto

Buqeta të Popullarizuara në Lesoto


Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

    
Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

    
Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

    
Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë