Leribe Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Origjinale
USD 76.35

Origjinale

12 Zambakë

Bukuri Shpirtërore
USD 89.77

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Melodioze
USD 76.35

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 64.60

Misterioze

12 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 54.53

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 64.60

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 50.34

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 89.77

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Urime
USD 76.35

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 89.77

Nënshtrim

24 Trëndafila

Urtësi
USD 54.53

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Fitore
USD 54.53

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO