Mafeteng Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Origjinale
USD 77.31

Origjinale

12 Zambakë

Jetë e Lumtur
USD 65.42

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 90.91

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 77.31

Urime

Trëndafila dhe orkide

Nënshtrim
USD 90.91

Nënshtrim

24 Trëndafila

Fitore
USD 55.22

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 90.91

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Magjepsje
USD 55.22

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 90.91

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 77.31

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 90.91

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Mirënjohje
USD 55.22

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO