...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e mrekullueshme
USD 55.28

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 55.28

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Origjinale
USD 77.40

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 91.00

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 55.28

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 55.28

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 65.49

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 91.00

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Urime
USD 77.40

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 91.00

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 55.28

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

E paharrueshme
USD 55.28

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO